Dobro došli!emailinstagramfbb

kreativne

Otvorene su prijavite za dvije nove radionice koje će se održati u Centru za mlade Grabrik!

Kreativna radionica započet će 31. siječnja u 18 sati te će se održavati svaku drugu srijedu. Radionice su namijenjene osobama od 14 do 30 godina koje žele naučiti izrađivati praktične stvari od svakodnevnih predmeta i materijala. Prijave su otvorene na ovom linku.

Radionica se organizira u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Youth paper

Ako ste kreativni i volite promišljati o aktualnim temama, prijavite se na radionicu Youth Paper – vijesti u slikama. Ne morate se brinuti ako mislite da ne znate crtati, za ovu radionicu je najbitnije da volite crtati. Na radionici polaznici crtaju 2 crteža – prvi je vezan uz neku aktualnu temu koju polaznici sami biraju, a drugi crtež polaznici crtaju na zajedničku temu. Voditeljica radionice će od nastalih crteža napraviti novine koje će biti dostupne online i u papirnatom obliku. Radionica će se održati u srijedu 7. veljače od 16.00 do 18.00 sati, a ovdje se možete prijaviti. Kako su izgledale prošle Youth Paper radionice možete vidjeti na Facebook stranici. Voditeljica radionice Youth Paper – vijesti u slikama je Mathilde Cabaud iz Francuske. Mathilde volontira u udruzi Carpe Diem u sklopu Europske volonterske službe kroz program Erasmus+. Radni jezik radionice je engleski.

Prijave za kreativne radionice otvorene su do 28. siječnja, a za Youth Paper do 2. veljače 2018.

Radionica se organizira u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade Grabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.