Dobro došli!emailinstagramfbb

altUdruga Carpe Diem u suradnji sa Savjetom mladih grada Karlovca nastavlja s edukacijama za razvoj poduzetništva i kompetencija za bolji položaj na tržištu rada. Sljedeće na redu su radionice za razvoj vještina traženja posla.

Radionice obuhvaćaju sljedeće teme: samoprocjena (SWOT analiza), razvoj interpersonalnih vještina - tzv. meke vještine (soft skills), kako komunicirati i razviti osobni brending, elementi dobrog životopisa (pisanje životopisa), izrada video životopisa, kako napisati kvalitetnu zamolbu za posao, simulacija intervjua s poslodavcem.

Ciljna skupina radionica su učenici završnih razreda, studenti završnih godina i nezaposleni mladi. Radionice se održavaju u Centru za mlade u Grabriku u popodnevnim satima u periodu od 30.11. do 10.12.2017. a prema dogovoru s polaznicima. Planirano je 6 susreta po 90 min te po potrebi individualni rad s polaznicima.

Prijaviti se možete OVDJE, a prijave su otvorene do 29. studenog.

Udruga Carpe Diem je već koristila metodologiju po kojoj će se raditi na ovim radionicama tijekom provedbe EU projekta ''Job Club for Youth – Karlovac'' čiju su ciljna skupina bili nezaposleni mladi u gradu Karlovcu. Projekt je postigao odlične rezultate budući da je od 101 mlade nezaposlene osobe koje su sudjelovale u projektu, njih više od 50% pronašlo posao tijekom provedbe projekta.