Dobro došli!emailinstagramfbb

altUdruga Carpe Diem ponovno organizira besplatne radionica koje vode strani volonteri udruge koji volontiraju kroz program Europske volonterske službe.

Tako su otvorene prijave za radionice francuskog i litavskog jezika. Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 30 godina, a kako su voditelji radionica strani volonteri, radni jezik je engleski. Radionice će se održavati u Centru za mlade Grabrik.

Radionica litavskog jezika bit će održana u četvrtak 16.11. s početkom u 17.00 sati u trajanju od 60 minuta. Na radionicu se mogu prijaviti mladi koji žele naučiti korisne izraze i riječi na litavskom jeziku te saznati zanimljive činjenice o ovom jeziku.

Prijaviti se možete OVDJE.

Poster_-_francuski_jezik-page-001.jpgRadionica konverzacijskog francuskog jezika počinje u ponedjeljak 20.11. u 18.00 sati i traje do 18.12. Održavat će se jednom tjedno (ponedjeljkom) u trajanju od 60 minuta s početkom od 18.00 sati. Radionica je namijenjena mladim osobama koje već imaju minimalno osnovno znanje francuskog jezika (razina A1). Polaznici će na interaktivan način vježbati francuski jeziku govoru te će do kraja tečaja imati priliku poboljšati konverzaciju na francuskom jeziku.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

 

Prijave za radionicu litavskog su otvorene do utorka 14.11., a prijave za radionicu francuskog jezika do petka 17.11.

Voditeljica radionice litavskog je Saule Šulcaite iz Litve, a voditelji radionice konverzacijskog francuskog jezika su Mathilde Cabaud i Victor Schmitt iz Francuske. Svi troje volontiraju u udruzi Carpe Diem u sklopu Europske volonterske službe kroz program Erasmus+. U Karlovac su došli početkom listopada te ostaju ovdje 12 mjeseci.