Dobro došli!emailinstagramfbb

DSC_0405_1.jpgUdruga Carpe Diem u suradnji s Teom Petričevićem, stručnjakom za društveno poduzetništvo i inovacije i direktorom ACT Grupe iz Čakovca, organizira radionice razvoja poslovnog modela (društveno) poduzetničkog pothvata.

Radionica se odvija u 2 bloka. Prvi blok održat će se 10. listopada 2017. godine od 10 do 17 sati. Na prvom bloku radionice sudionici će učiti o (društvenom) poduzetništvu, raditi na skiciranju poslovnog modela i testiranju poslovnog modela (element problem-kupac). Do drugog bloka radionice koji će se održati 2. studenog 2017. godine od 10 do 17 sati, sudionici će biti obvezni testirati element poslovnog modela problem-kupac. Na drugom bloku radionice sudionici će raditi na revidiranju poslovnog modela, definiranju rješenja, kreiranju prototipa budućeg proizvoda, pripremi za testiranje rješenja, metrici uspjeha, proizvodu s minimalnom funkcionalnošću i skaliranju poslovnog pothvata.

Obavezno je sudjelovanje na oba bloka radionice. Prijave na radionicu vrše se putem kratkog upitnika - OVDJE najkasnije do 8. listopada u 12 sati. Broj sudionika je ograničen na 10 timova okupljenih oko jedne poduzetničke ideje. Maksimalan broj članova/ica tima koji mogu sudjelovati na radionici je tri. Radionica je namjenjena mladim poduzetnicima početnicima, mladim osobama koje razvijaju poslovnu ideju/pothvat i spremni su zakoračiti u svijet poduzetništva.

Radionica se održava u prostorima Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) te su odličan uvod u partnerski projekt „Most prema uspjehu“ Carpe Diema i udruge O.A.Z.A. iz Zagreba te će sudionici imati mogućnost prijaviti se i na dodatne radionice koje će se provoditi u sklopu spomenutog projekta te nadopuniti svoje znanje i proširiti poslovne mogućnosti.