Dobro došli!emailinstagramfbb

altUdruga Carpe Diem u suradnji sa Savjetom mladih grada Karlovca nastavlja s edukacijama za razvoj poduzetništva i kompetencija za bolji položaj na tržištu rada. Sljedeća na redu je edukacija razvoja poslovnog modela (društveno) poduzetničkog pothvata koju vodi Teo Petričević, stručnjak za društveno poduzetništvo i inovacije i direktor ACT Grupe iz Čakovca.

Edukacija se odvija u 2 modula. Prvi modul održat će se 12. rujna 2017. godine od 10 do 17 sati. Na prvom modulu edukacije sudionici će učiti o (društvenom) poduzetništvu, raditi na skiciranju poslovnog modela i testiranju poslovnog modela (element problem-kupac). Do drugog modula edukacije koji će se održati 10. listopada 2017. godine od 10 do 17 sati, sudionici će biti obvezni testirati element poslovnog modela problem-kupac. Na drugom modulu edukacije sudionici će raditi na revidiranju poslovnog modela, definiranju rješenja, kreiranju prototipa budućeg proizvoda, pripremi za testiranje rješenja, metrici uspjeha, proizvodu s minimalnom funkcionalnošću i skaliranju poslovnog pothvata.

Obavezno je sudjelovanje na oba modula edukacije. Prijave na edukaciju vrše se putem kratkog upitnika najkasnije do 10. rujna u 20 sati. Broj sudionika je ograničen na 10 timova okupljenih oko jedne poduzetničke ideje. Maksimalan broj članova/ica tima koji mogu sudjelovati na edukaciji je tri. Edukacija je namijenjena mladim poduzetnicima početnicima, mladim osobama koje razvijaju poslovnu ideju/pothvat i spremni su zakoračiti u svijet poduzetništva.

Edukacija se održava u prostorima Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) te je odličan uvod u partnerski projekt „Most prema uspjehu“ Carpe Diema i udruge O.A.Z.A. iz Zagreba te će sudionici imati mogućnost prijaviti se i na dodatne radionice koje će se provoditi u sklopu spomenutog projekta te nadopuniti svoje znanje i proširiti poslovne mogućnosti.

Za sve dodatne upite obratite se na:
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Mob: 097 699 2131