Dobro došli!emailinstagramfbb

ParkU četvrtak 6. travnja 2017. s početkom u 17.00 sati u Centru za mlade Grabrik održat će se javna tribina pod nazivom ’’Park po mjeri građana’’.

Grad Karlovac nedavno je predstavio idejni projekt uređenja parka u Gradskoj četvrti Grabrik te je trenutno otvoreno savjetovanje tijekom kojeg građani i cijela zainteresirana javnost mogu dati svoje prijedloge, sugestije i komentare na idejni projekt.

Udruga Carpe Diem u suradnji sa Savjetom mladih Grada Karlovac organizira javnu tribinu u sklopu savjetovanja s ciljem konzultacija i donošenja zajedničkog rješenja koje će biti po mjeri građana, posebice stanovnika GČ Grabrik. Na javnoj tribini sudjelovat će i predstavnici Grada Karlovca koji će predstaviti idejni projekt, a nakon prezentacije svi zainteresirani moći će davati svoje prijedloge i komentare.

Budući park planirano je napraviti na velikoj površini omeđenoj Dječjim vrtićem Grabrik, vodocrpilištem, Ulicom kralja Petra Krešimira te Ulicom Bartola Kašića. Namjera je vrijednu gradsku površinu oblikovati u javni gradski park za široki spektar korisnika te novim uređenjem parka podržati sliku grada Karlovca kao grada zelenila, uređenih parkova i održavanih javnih površina.

Animaciju idejnog rješenja parka u Grabriku te ostale obrasce možete pogledati ovdje.