Dobro došli!emailinstagramfbb

czmRadionica "Pisanje prijedloga projekta" održati će se u ponedjeljak, 27. ožujka 2017. u prostorijama Centra za mlade Grabrik.

Radionica se provodi u okviru partnerskog projekta "Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta - MRRAK". Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja izrade projektnih prijedloga te uključuje sljedeće teme: što je sve potrebno napraviti prije nego se pristupi pisanju prijedloga projekta, osnovni elementi koje svaki prijedlog projekta mora sadržavati, praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse te savjeti i upute.

Radionica će trajati jedan dan u vremenu od 10.00 do 17.00 sati. Prisustvovanje radionici se NE plaća, a kako je interes za ovu tematiku izrazito velik, molimo Vas da se za radionicu prijavite samo ako ste u mogućnosti radionici u cijelosti prisustvovati. Radionicu će voditi Igor Bajok.

Svi zainteresirani trebaju popuniti prijavnicu i poslati ju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  najkasnije do četvrtka, 23. ožujka 2017.

Za prisustvovanje na radionici može se prijaviti najviše 2 osobe iz iste organizacije.