Dobro došli!emailinstagramfbb

Grafika_-_Microsoft_Word.pngGrafika_-_Microsoft_Excel_pocetna_razina.pngOtvorene su prijave za besplatne radionice Microsoft Worda i Microsoft Excela. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) – subotom i nedjeljom, od 11. do 18. ožujka 2017.

Po završetku radionice Microsoft Worda, polaznici će savladati kvalitetno, ispravno i efektivno koristiti Microsoft Word, program za obradu podataka. Polaznici će naučiti ispravno koristiti program za pisanje seminarskih i završnih radova, izradu poslovnih izvještaja te pisanje drugih tipova dokumenata, uz naglasak na automatizaciju procesa. Uvjet je za upis osnovno korištenje računala, a svaki je polaznik dužan osigurati vlastito prijenosno računalo kako bi mogao aktivno sudjelovati u nastavi.

Za radionicu Microsoft Word možeš se prijaviti OVDJE.

 

 Grafika_-_Microsoft_Excel_pocetna_razina.png

Osim radionice Worda, otvorene su prijave i za radionicu Microsoft Excela. Polaznici će naučiti osnovna načela korištenja programa Microsoft Excel, za izradu jednostavnih tablica za potrebe kućnog budžeta, poslovnih proračuna i sl. Uvjet za upis je osnovno korištenje računala, a svaki polaznik je dužan osigurati vlastito prijenosno računalo kako bi mogao aktivno sudjelovati u nastavi.

Za radionicu Microsoft Excel možeš se prijaviti OVDJE.

 

Prijave za obje radionice otvorene su do 9. ožujka 2017.

Ove radionice organiziraju se u sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mladeGrabrik“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.