Dobro došli!emailinstagramfbb

d14941b9-6e68-4ba0-b600-c03a2219a0ce Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript za predavanje na temu "Samozapošljavanje i freelancing" koje će se održati u Centru za mlade Grabrik u četvrtak, 21. travnja 2016. godine s početkom u 17:30 sati.

Predavanje će održati Boris Benko dipl. graf. dizajner s višegodišnjim i značajnim iskustvom u dizajnu i infografici. Nakon više od deset godina provedenih na čelu odjela za dizajn i infografiku tvrtke EPH - Europa Press Holding (Jutarnji list, Globus, Forbes, Poslovni dnevnik, Sportske novosti, Auto Club, Playboy, jutarnji.hr i sl.), 2012. pokreće projekt Infographic Box IDS, prvi specijalizirani servis za produkciju informacijske grafike sadržaj, dizajn + promocija) u ovom dijelu Europe. U tri i pol godine od osnutka realizirao je preko 300 projekata za renomirane brendove iz čitavog svijeta, preko 90% iz SAD-a, kao npr. IBM, Western Digital, Red Bull, Philips, Gillette, Ford, Google, Bloomberg, Goldman Sachs, VISA, Emirates, Schneider Electric i sl.; medijske kuće i portale poput USA Today, The Huffington Post i Mashable; te neke od najcjenjenijih svjetskih organizacija poput Bill & Melinda Gates Foundation, International Olympic Committee, CARE itd.

Boris će govoriti o samozapošljavanju/freelancingu, te potaknuti polaznike da počnu razmišljati na drugačiji način. Ovo predavanje je prije svega namijenjeno svima vama koji su u grafičkoj ili sličnim strukama, međutim, namijenjeno je i svakome tko bi svoj novac mogao i htio zarađivati kroz samozapošljavanje, bez obzira na to koje vrste usluga bi se nudo. Polaznici će dobiti odgovore na sljedeća pitanja:

  • Kako početi razmišljati kao nezavisni profesionalac i početi zarađivati od samostalnog rada?
  • Je li freelencing dobar izbor za mene?
  • Otkud krenuti i o čemu voditi računa?
  • Koje su dobre i loše strane freelancinga?
  • Koje su najčešće pogreške?
  • Kako stoje stvari i koji su trendovi: Hrvatska / EU / SAD?
  • I naravno, dobit će primjere iz prve ruke, iz prakse, te korisne savjete.

Prijave se vrše putem e-mail adrese  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a dovoljno je javiti se i izraziti želju za sudjelovanjem na predavanju. Predavanje je otvoreno za sve mlade korisnike projekata udruge Carpe Diem, no kako je broj mjesta ograničen, prioritet u popunjavanju će imati korisnici Projekta Job Club for Youth – Karlovac.

Prijave su otvorene do utorka, 19. travlja 2016.