Dobro došli!emailinstagramfbb

Grafika - Kako organizirati događanjeUdruga Carpe Diem je, u okviru projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, otvorila prijave za novu radionicu pod nazivom "Kako organizirati događanje".

Radionica "Kako organizirati događanje" namijenjena je mladim osobama (15-30 godina), koja će omogućiti mladima da razumiju temeljne pojmove organizacije događanja (event managementa) poput manifestacija, festivala, konferencija i ostalih događanja. Polaznici će biti upućeni u načine i metode upravljanja procesom organizacije događanja kao i savladavanje potrebnih vještina za identifikaciju i rješavanje potencijalnih problema u organizaciji događanja. Također, prezentirat će se i primjeri dobre prakse kako bi se polaznici motivirali za kreiranje, provedbu i/ili sudjelovanje u organizaciji događanja.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem ovog linka.

O predavaču:

Filip Trezner predsjednik je udruge Izvan fokusa i Savjeta mladih grada Karlovca, osnivač i pet godina projektni direktor Foto dana mladih, izvršni producent Organa Vida – Međunarodnog festivala fotografije, festivala ArtiKa, Brač film festivala, osnivač i voditelj je PickUp Music Festivala i Mreže mladih fotografa. Kao voditelj media sektora radi u organizaciji Pula film festivala, Porina, Zagreb film festivala, ZagrebDox-a, Zagrebačkog festivala i mnogih drugih. Za svoj rad primio je mnogobrojna priznanja te već tri godine provodi radionice u Centru za mlade Grabrik.

 

Radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik, a rok za prijavu je 31.3.2016.