Dobro došli!emailinstagramfbb

interkulturalna večerU utorak, 29. ožujka s početkom u 20:15 sati u Centru za mlade Grabrik održati će se interkulturalna večer na kojoj će biti predstavljene zemlje iz kojih volonteri i volonterka dolaze, odnosno Italija, Španjolska i Francuska.

Riccardo, Aida i Cedric, volonteri koji borave u Karlovcu u sklopu programa Europske volonterske službe (EVS), pripremiti će kratku prezentaciju i tradicionalna jela koje karakteriziraju njihovu državu.

Njihov zadatak je, u sklopu projekta Info centra za mlade, djelovati na području informiranja mladih i promocije volonterstva te poticanju mladih u Karlovačkoj županiji da se i oni sami uključe u Europsku volontersku službu i odu volontirati u neku europsku zemlju.

Europska volonterska služba (EVS) dio je programa Erasmus+ koji financira Europska komisija. Volontiranjem kroz EVS mlada osoba stječe nova znanja i vještine, uči strani jezik, upoznaje nove kulture što doprinosi njezinom i osobnom i profesionalnom razvoju. Udruga Carpe Diem akreditirana je kroz EVS i kao organizacija koja šalje i kao organizacija koja prima volontere.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1099040706783900