Dobro došli!emailinstagramfbb

Grafika - Tečaj talijanskog jezikaOtvorene su prijave za besplatni tečaj talijanskog jezika u organizaciji udruge Carpe Diem. Tečaj će se održavati 2 puta tjedno u Centru za mlade u Grabriku (Maksimilijana Vrhovca 13) od 16. ožujka do 7. travnja.

Polaznici će po završetku tečaja svladati osnove verbalne komunikacije na talijanskom jeziku. Prijaviti se mogu mlade osobe od 15 do 30 godina koje imaju razvijenu srednju razinu znanja engleskog jezika u čitanju, pismu i govoru. Polaznici će nakon tečaja biti u mogućnosti sporazumijevati se na talijanskom jeziku na osnovnoj razini, znat će pitati za smjer kretanja ukoliko se izgube, potražiti pomoć, znati pročitati osnovne informacije te se predstaviti. Nastava će se provoditi u malim grupama (do 10 polaznika po grupi) 2 puta tjedno, a tečaj se odvija u okviru projekta “Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku” kojeg financira Ministarstvo socijalne politike I mladih.

Prijaviti se možeš na ovom linku.

Predavač Riccardo Sunda dolazi sa Sardinije (Italija). Kroz neformalne radionice, Riccardo želi prenijeti osnovno znanje talijanskog jezika i polaznike upoznati s talijanskom kulturom.