Dobro došli!emailinstagramfbb

word excel featuredOtvorene su prijave za radionice Microsoft Worda i Microsoft Excela, a prijaviti se mogu mlade osobe od 15-30 godine. Radionice će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Radionice Worda, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se 3 tjedna – od 5. ožujka 2016. do 20. ožujka, dva puta tjedno. Po završetku radionica, polaznici će savladati kvalitetno, ispravno i efektivno koristiti Microsoft Word, program za obradu podataka. Polaznici će naučiti ispravno koristiti program za pisanje seminarskih i završnih radova, izradu poslovnih izvještaja te pisanje drugih tipova dokumenata, uz naglasak na automatizaciju procesa. Uvjet je za upis osnovno korištenje računala, a svaki je polaznik dužan osigurati vlastito prijenosno računalo kako bi mogao aktivno sudjelovati u nastavi.

Zainteresirani za radionice Worda se mogu prijaviti na ovom linku.

Osim radionice Word, otvorene su prijave i za radionicu Excel. Ova će se radionica održati u ukupno 3 termina: 19. i 20. ožujka te 26. ožujka. Polaznici će naučiti osnovna načela korištenja programa Microsoft Excel, za izradu jednostavnih tablica za potrebe kućnog budžeta, poslovnih proračuna i sl. Uvjet je za upis osnovno korištenje računala, a svaki je polaznik dužan osigurati vlastito prijenosno računalo kako bi mogao aktivno sudjelovati u nastavi.

Zainteresirani za radionice Excela se mogu prijaviti na ovom linku.

Radionice će voditi Saša Fajković koji je završio studij Poslovne informatike na Veleučilištu VERN' u Zagrebu. U udruzi Carpe Diem kontinuirano održava predavanja iz ICT područja te je lcencirani ECDL Ekspert koji posjeduje IPMA razina D certifikat, a kao predavač predaje od 2012. godine u Karlovcu i Zagrebu.

Ova radionica je jedna u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, koje se odvijaju u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.