Dobro došli!emailinstagramfbb

Grafika - Uvod u programiranje C

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu "Uvod u programiranje - C++", u organizaciji udruge Carpe Diem. Radionice će se održavati dva puta tjedno (subotom i nedjeljom), u ukupnom trajanju od 5 tjedana - od 30. siječnja do 28. veljače 2016. godine.

Polaznici će po završetku radionice biti upoznati s osnovama programiranja, steći će praktično iskustvo pisanja jednostavnih algoritama te biti u stanju izraditi vlastitu konzolnu aplikaciju za matematičke i geometrijske izračune, jednostavne financijske izračune, konzolne (tekstualno bazirane) igre. Stečeno znanje će im omogućiti lakše svladavanje naprednijih tema te drugih programskih jezika.

Prijaviti se može:
- mlada osoba (15-30 godina)
- osoba sa osnovim poznavanjem operativnih sustava Microsoft Windows, OS X ili Linux
- osoba sa vlastitim prijenosnim računalom i programom za razvoj C++ konzolnih aplikacije - Microsoft Visual Studio

Predznanje iz programiranja NIJE POTREBNO!

>>> Prijaviti se možeš ovdje <<<

O predavaču:
Saša je završio studij Poslovne informatike na Veleučilištu VERN' u Zagrebu te trenutno završava magisterij na Alma Mater Europea Sveučilištu u Mariboru. Nakon završetka preddiplomskog studija zaposlio se kao voditelj projekata u udruzi Carpe Diem i kontinuirano održavao mnoga predavanja iz ICT područja. Licencirani je ECDL Ekspert te posjeduje IPMA razina D certifikat, a kao predavač predaje od 2012. godine u Karlovcu i Zagrebu.