Dobro došli!emailinstagramfbb

Grafika - HTML CSSOtvorene su prijave za besplatnu radionicu izrade web stranica, u organizaciji nudruge Carpe Diem. Radionice će se održavati 3 puta tjedno u malim grupama (maksimalno 20 polaznika po grupi), u ukupnom trajanju od 3 tjedna – od 21. siječnja 2016. do 7. veljače 2016.

Polaznici će po završetku radionice savladati osnove web tehnologije te će moći sami izraditi web stranicu. Polaznike će se detaljno educirati o obradi HTML i CSS tehnologije, a prijaviti se mogu mladi od 15 do 30 godina koji trebaju imaju vlastito računalo. Predznanje nije uvjet upisa na radionicu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Radionica, koju financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, jedna je u nizu ciklusa međusobno povezanih radionica, koji se odvija u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Na taj način polaznici imaju priliku sustavno savladati pojedine teme koje tvore veću cjelinu.

Radionice će voditi Toni Andrić, web designer koji je u 5 godina radnog iskustva ostvario više od 30 projekata, koji uključuju dizajn i izradu vizuala kompanija, dizajn i kodiranje web stranica, dizajn i kodiranje web aplikacija, rad na CMS sustavima itd.