Dobro došli!emailinstagramfbb

live audio inžinjeringOtvorene su prijave za besplatnu radionicu live audio inženjeringa, u organizaciji udruge Carpe Diem. Radionice će se održavati jednom tjedno u malim grupama (maksimalno 12 polaznika po grupi), u ukupnom trajanju od 4 tjedna – od 17. siječnja 2016. do 7. veljače 2016.

Polaznici će po završetku radionice steći vještine unutar live produkcije zvuka, kroz konkretne primjere i situacije koje se događaju za vrijeme izvedbe. Polaznići će savladati procese pripreme za izvođenje koncerta, ozvučivanje bendova i tehnički dio koji obuhvaća rukovanje potrebnom opremom. Radionice će primarno biti praktične prirode, stoga će se održavati na Maloj sceni Hrvatskog doma (Franka Kurelca 4) – osim prve radionice, koja će se odvijati u Centru za mlade u Grabriku.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Radionica je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, a mogu se prijaviti svi koji su zainteresirani za live audio inženjering. Radionice će voditi Mario Fudurić, tehničar s Male scene Hrvatskog doma koji već nekoliko godina volontira u tom području, a iskustvo je stekao i radom u privatnom sektoru.