Dobro došli!emailinstagramfbb

UntitledU petak, 18. prosinca u Centru za mlade u Grabriku, s početkom u 20:15 sati, održava se otvorenje izložbi pod nazivom "De-tales" i "Karlovac je...", koju organizira EVS volonterka Dovile Dudenaite.

Na izložbi će biti izložene fotografije četiriju autorica iz Karlovca: Tanje Salaj, Slađane Delač, Nine Rapo i Ive Alibašić, koje su pod vodstvom Dovile Dudenaite završile radionicu "Photography workshop". Autorice opisuju izložbu kroz statement:

"Kada cijeli život živiš u istom gradu s godinama prestaneš zamjećivati stvari koje te okružuju. Kada kreneš fotografirati usporiš, gledaš i vidiš nove stvari koje do tada nisi primjetio. Male detalje kojima je ovaj grad bogat. Ovo je Karlovac kroz naše objektive".

Posjetitelji izložbe imat će priliku pogledati i drugu izložbu, pod nazivom "Karlovac je...", nastalu zahvaljujući Karlovčankama i Karlovčanima, koji su podijelili svoje mišljenje što za njih znači Karlovac. Od mnoštva slika, fotografija, tekstova, video isječaka i drugih uradaka, izabrano je 12 interpretacija koje imate priliku pogledati u petak, a autorica izložbe planira i postavljanje online verzije izložbe.