Dobro došli!emailinstagramfbb

unnamed7Besplatne radionice fotografije, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u Centru za mlade u Grabriku od 30. listopada 2015. do 20. studenog 2015. kroz ukupno 4 termina. Radionice su namijenjene mladima od 15 do 30 godina, a provode se u malim grupama do 10 sudionika po grupi.

Polaznici će na radionicama steći teorijska i praktična znanja o fotografiji kroz proučavanje članaka i radova poznatih fotografa, ali će i dobiti ili unaprijediti vlastita fotografska znanja. Osim toga, polaznici će unaprijediti sposobnosti izražavanja na engleskom jeziku, s obzirom da će radionice voditi mlada fotografkinja Dovile Dudenaite. Dovile volontira u Karlovcu preko programa Europske volonterske službe u razdoblju od godinu dana, a u suradnji s Anamarijom Podrebarac u Karlovcu je ostvarila fotografski projekt Inside Out.

Prijaviti se možete ovdje.

Radionica će se odvijati na engleskom jeziku, a proučavanjem radova i članaka poznatih umjetnika i samih polaznika, polaznici će kroz diskusiju steći teorijska i praktična znanja.

Polaznicima će biti omogućena izložba vlastitih radova tjedan dana po završetku radionice. Izložba će se održati u Centru za mlade Grabrik u petak 27.11.2015.