Dobro došli!emailinstagramfbb

Carpe DiemOtvorene su prijave za besplatne radionice engleskog jezika i operativnih sustava Linux, u organizaciji udruge Carpe Diem, a koje će se održavati u Centru za mlade Grabrik.

Na radionice engleskog jezika prima se ukupno 14 polaznika po grupi, koji će kroz kroz 5 tjedana s voditeljicom radionice Tarom Nugent, unaprijediti postojeće znanje i vježbati komunikaciju na engleskom jeziku. Prijaviti se mogu mlade osobe od 15 do 30 godina uz uvjet da imaju srednju razinu znanja engleskog jezika, mogućnosti sporazumijevanja i razumijevanja tematike na engleskom jeziku.

Radionice počinju 1. listopada i trajat će do 28. listopada, a prijave na radionicu traju do 28. rujna 2015. godine. Prijaviti se možete ovdje.

Radionice operativnih sustava Linux, koje će voditi Ivan Bistrović, trajat će od 3. do 18. rujna 2015., a polaznici će savladati osnovna znanja upravljanja sustavima Linux. Po završetku radionice, polaznici će znati samostalno instalirati računalni sustav i razumjet će osnovne funkcionalnosti Linuxa. Na radionicu se prima ukupno 14 polaznika koji će jednom tjedno imati nastavu, a prijave traju do 30. rujna.  Prijaviti se možete ovdje.

Radionice organizira udruga Carpe Diem, a održavat će se u Centru za mlade u Grabriku.