Dobro došli!emailinstagramfbb

FRONTU Centru za mlade Grabrik 25. rujna (petak) s početkom u 19 sati bit će otvorena izložba crteža mlade karlovčanke Petre Bajac. Ovo je 6. izložba u ciklusu izložbi mladih autora u 2015.g. koju organizira udruga Carpe Diem. 
 
O izložbi:
"Svaka osoba ima tri strane osobnosti, tri razine svijesti. Svaka sa svojom agendom, na različite načine utječe na naše doživljaje i cjelokupan život. Kada osoba postigne stanje ravnoteže između tih triju strana svoga bića, dostiže spokoj duše. Pitanje je, koliko je uistinu lako to postići.
 
EROS (grč. ljubav)
Eros u sebi sadrži sve ono što nam je ugodno. Ono u čemu uživamo. Sve naše strasti, požudu, sreću. Pun je ljubavi i svega što ona donosi. Označava povezanost među ljudima - prijateljstvo. Također predstavlja dobrotu, darežljivost i ljepotu u svim svojim oblicima.
 
LOGOS (grč. razum)
Logos predstavlja neutralan prostor između dviju krajnosti. Njime vlada razum, logika i znanje. Ono uvodi red i disciplinu u naš um. Drži kontrolu. Najmirnije je područje naše svijesti.
 
DEIMOS (grč. strah)
Deimos persone se nalazi u krajnjem kutku uma. Ono skriva najdublje strahove i najteže emocije. Ljutnju, gnjev, mržnju, tugu. Predstavlja sve što je izopačeno u ljudskom postojanju. Donosi muku, nelagodu i oklijevanje."
 
Izložbe mladih autora financira Grad Karlovac.