Dobro došli!emailinstagramfbb

 

Poster italian lessonUdruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik"!

Više...

02 1Izložba polaznika Tečaja crtanja i slikanja otvara se u petak 10. lipnja 2016. u Centru za mlade u Grabriku s početkom u 19 sati.

Više...

1-volonteriUdruga Carpe Diem i Lokalni volonterski centar VolonterKA organiziraju radionicu o ispunjavanju Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje koje će se održati u Centru za mlade Grabrik u ponedjeljak 20. lipnja 2016. u dva terimina 11:00 sati i u 17.30 sati.

Više...

Grafika - PHP2 - Uvod u programiranjeUdruga Carpe Diem u sklopu prijekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" otvorila je prijave na radionicu PHP 2. dio!

Više...

eurodysseeKada ti netko ispriča "priču" kako možeš otići u drugu državu, raditi ono što voliš i želiš, upoznati nove ljude, naučiti novi jezik i da ti je (gotovo) sve plačeno, prvo što nam padne na pamet je pitanje "A u čemu je kvaka?". Nema kvake!

Više...

C i entity frameworkUdruga Carpe Diem nastavlja sa organizacijom radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centra za mlade Grabrik", a ovog puta otvorene su prijave za radionicu C# i Entity Framework!

Više...

Grafika - Tečaj španjolskog jezikaUdruga Carpe Diem u sklopu prijekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" otvorila je prijave na radionicu španjolskog jezika!

Više...

Grafike - Adobe IllustratorU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem poziva sve mlade zainteresirane da se prijave na radionicu Adobe Illustratora!

Više...

4 radioniceU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem poziva sve mlade zainteresirane da se prijave na radionice - Tečaj španjolskog jezika, Adobe Illustrator, PHP2 i C# i Entity Framework!

Više...

komunikacija1-600x400Pozivaju se sve mlade osobe na prijavu za predavanje/radionicu na projektu "Job Club for Youth – Karlovac", na temu Komunikacijske vještine i korporativno ponašanje. Predavanje/radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik u SRIJEDU 4.5.2016. u 17:00 sati koju će voditi gđa Ana Jagrović.

Više...