Dobro došli!emailinstagramfbb

 

Grafike - Adobe IllustratorU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem poziva sve mlade zainteresirane da se prijave na radionicu Adobe Illustratora!

Više...

4 radioniceU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem poziva sve mlade zainteresirane da se prijave na radionice - Tečaj španjolskog jezika, Adobe Illustrator, PHP2 i C# i Entity Framework!

Više...

komunikacija1-600x400Pozivaju se sve mlade osobe na prijavu za predavanje/radionicu na projektu "Job Club for Youth – Karlovac", na temu Komunikacijske vještine i korporativno ponašanje. Predavanje/radionica će se održati u Centru za mlade Grabrik u SRIJEDU 4.5.2016. u 17:00 sati koju će voditi gđa Ana Jagrović.

Više...

Grafika - Microsoft Excel napredna razinaUdruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica. U sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" otvorena je prijava za novu radionicu - napredna razina Microsoft Excel.

Više...

Grafika - MySQL - baze podatakaU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem poziva sve mlade zainteresirane da se prijave na radionicu MYSQL!

Više...

Grafika - Tečaj talijanskog jezika2Udruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik"!

Više...

featured radioniceUdruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica pa su tako otvorene prijave za radionice talijanskog jezika, naprednog Microsoft Excela i MySQL.

Više...

d14941b9-6e68-4ba0-b600-c03a2219a0ce Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript za predavanje na temu "Samozapošljavanje i freelancing" koje će se održati u Centru za mlade Grabrik u četvrtak, 21. travnja 2016. godine s početkom u 17:30 sati.

Više...

otvorenje izložbe joyceU petak, 1. travnja 2016. u Centru za mlade u Grabriku s početkom u 20:15 sati bit će otvorena izložba „Joyce fura svoj film“ (eng. Joyce on The Roll).

Više...

Grafika - Kako organizirati događanjeUdruga Carpe Diem je, u okviru projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, otvorila prijave za novu radionicu pod nazivom "Kako organizirati događanje".

Više...