Dobro došli!emailinstagramfbb

 

otvorenje izložbe joyceU petak, 1. travnja 2016. u Centru za mlade u Grabriku s početkom u 20:15 sati bit će otvorena izložba „Joyce fura svoj film“ (eng. Joyce on The Roll).

Više...

Grafika - Kako organizirati događanjeUdruga Carpe Diem je, u okviru projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, otvorila prijave za novu radionicu pod nazivom "Kako organizirati događanje".

Više...

interkulturalna večerU utorak, 29. ožujka s početkom u 20:15 sati u Centru za mlade Grabrik održati će se interkulturalna večer na kojoj će biti predstavljene zemlje iz kojih volonteri i volonterka dolaze, odnosno Italija, Španjolska i Francuska.

Više...

Grafike - Adobe PhotoshopU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", kojeg provodi udruga Carpe Diem uz kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, otvorene su prijave za radionicu Adobe Photoshop.

Više...

Grafika - PHP - Uvod u programiranjeOtvorene su prijave za radionicu programiranja PHP koju organizira udruga Carpe Diem u okviru projekta "Klub mladih – Centar za mlade Grabrik" koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Više...

Grafika - C - Objektno orijentirano programiranjeUdruga Carpe Diem nastavlja s ciklusom besplatnih radionica u okviru projekta "Klub mladih – Centar za mlade Grabrik" koje financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a u tijeku su prijave za radionicu C#.

Više...

Grafika - Tečaj talijanskog jezikaOtvorene su prijave za besplatni tečaj talijanskog jezika u organizaciji udruge Carpe Diem. Tečaj će se održavati 2 puta tjedno u Centru za mlade u Grabriku (Maksimilijana Vrhovca 13) od 16. ožujka do 7. travnja.

Više...

word excel featuredOtvorene su prijave za radionice Microsoft Worda i Microsoft Excela, a prijaviti se mogu mlade osobe od 15-30 godine. Radionice će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

Grafika - Snimanje i video montažaOtvorene su prijave za besplatnu radionicu snimanja i montaže. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se 3 tjedna – od 5. ožujka 2016. do 20. ožujka, dva puta tjedno.

Više...

Grafika - JavaScriptOtvorene su prijave za besplatnu radionicu programiranja te osnove programskog jezika JavaScript. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se 3 tjedna – od 25. veljače do 13. ožujka, tri puta tjedno.

Više...