Dobro došli!emailinstagramfbb

 

altUdruga Carpe Diem nastavlja s organiziranjem besplatnih radionica koje vode EVS volonteri udruge.

Više...

 

VolonterkaUdruga Carpe Diem u sklopu projekta Lokalni volonterski centar „VolonterKA“ organizira Pomoć u učenju za učenike osnovnih škola u školskoj godini 2016./2017.

Više...

digitalna fotografijaOtvorene su prijave za besplatnu radionicu digitalne fotografije koju organizira udruga Carpe Diem.

Više...

festival volonterizmaFestival volonterizma je jednodnevno događanje koje ima za cilj povećati vidljivost volonterskog rada, promovirati i poticati volonterski rad u Karlovcu kao i pojačati svijest građana o dobrobiti volontiranja za cijelu lokalnu zajednicu te o potrebi vrednovanja volonterskog rada.

Više...

CZM-imas ideju

Centar za mlade Grabrik je mjesto informiranja, kulture i obrazovanja mladih te razvoja civilnog društva. U Centru za mlade organiziramo brojna događanja poput izložbi, radionica, predavanja, okruglih stolova, projekcija, sastanaka i slično.

Više...

plesU utorak, 26. srpnja 2016. godine sa početkom u 20:00 sati u Centru za mlade Grabrik održati će se 3. po redu radionica plesa kizombe i bachate!

Više...

slika1 2Grad Karlovac, 24. rujna 2016. godine, na lokaciji Šetalište dr. Franje Tuđmana, organizira 8. Sajam udruga Karlovac u partnerstvu s udrugom Carpe Diem.

Više...

Grafika - WordpressOtvorene su prijave za besplatnu radionicu WordPressa koju organizira udruga Carpe Diem.

Više...

travellers cafeU utorak, 28. travnja 2016. godine sa početkom u 20:30 sati u Centru za mlade Grabrik održati će se drugo izdanje Traveller's Cafe-a, a ovoga puta tema razgovora bit će "Živjeti u inozemstvu".

Više...

Grafike - Adobe InDesignOtvorene su prijave na radionicu Adobe InDesign, a prijaviti se mogu mlade osobe od 15-30 godine. Radionice će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...