Dobro došli!emailinstagramfbb

 

Grafika - WordpressOtvorene su prijave za besplatnu radionicu WordPressa koju organizira udruga Carpe Diem.

Više...

travellers cafeU utorak, 28. travnja 2016. godine sa početkom u 20:30 sati u Centru za mlade Grabrik održati će se drugo izdanje Traveller's Cafe-a, a ovoga puta tema razgovora bit će "Živjeti u inozemstvu".

Više...

Grafike - Adobe InDesignOtvorene su prijave na radionicu Adobe InDesign, a prijaviti se mogu mlade osobe od 15-30 godine. Radionice će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

Poster italian lessonUdruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik"!

Više...

02 1Izložba polaznika Tečaja crtanja i slikanja otvara se u petak 10. lipnja 2016. u Centru za mlade u Grabriku s početkom u 19 sati.

Više...

1-volonteriUdruga Carpe Diem i Lokalni volonterski centar VolonterKA organiziraju radionicu o ispunjavanju Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje koje će se održati u Centru za mlade Grabrik u ponedjeljak 20. lipnja 2016. u dva terimina 11:00 sati i u 17.30 sati.

Više...

Grafika - PHP2 - Uvod u programiranjeUdruga Carpe Diem u sklopu prijekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" otvorila je prijave na radionicu PHP 2. dio!

Više...

eurodysseeKada ti netko ispriča "priču" kako možeš otići u drugu državu, raditi ono što voliš i želiš, upoznati nove ljude, naučiti novi jezik i da ti je (gotovo) sve plačeno, prvo što nam padne na pamet je pitanje "A u čemu je kvaka?". Nema kvake!

Više...

C i entity frameworkUdruga Carpe Diem nastavlja sa organizacijom radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centra za mlade Grabrik", a ovog puta otvorene su prijave za radionicu C# i Entity Framework!

Više...

Grafika - Tečaj španjolskog jezikaUdruga Carpe Diem u sklopu prijekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik" otvorila je prijave na radionicu španjolskog jezika!

Više...