Dobro došli!emailinstagramfbb

 

Grafika_-_Video_montaza.pngOtvorene su prijave za besplatnu radionicu video montaže. Radionica, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

Grafika_-_Uvod_u_programiranje.png

Grafika_-_Web_programiranje_posluzitelja.pngOtvorene su prijave za besplatne radionice Uvod u programiranje i Web programiranje poslužitelja. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

Grafika_-_Microsoft_Word.pngGrafika_-_Microsoft_Excel_pocetna_razina.pngOtvorene su prijave za besplatne radionice Microsoft Worda i Microsoft Excela. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) – subotom i nedjeljom, od 11. do 18. ožujka 2017.

Više...

WORKING manjiU utorak 21. veljače 2017. s početkom u 20:15 u Centru za mlade Grabrik održat će se još jedno izdanje Traveller's Cafea.

Više...

Youth paperVolonter udruge Carpe Diem iz Francuske Théo ponovno organizira radionicu Youth Paper - vijesti u slikama. Théo će za polaznike pripremiti aktualne vijesti te će zadatak polaznika biti napraviti crteže potaknuti tim vijestima. Od nastalih crteža Théo će oblikovati novine koje će biti dostupne online.

Više...

Grafika_-_HTML_CSS.png

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu izrade web stranica - HTML/CSS. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) - srijedom, subotom i nedjeljom.

Više...

20150925_190816.jpgU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem planira organizirati 10 samostalnih izložbi mladih autora u prostoru Centra za mlade Grabrik.

Više...

15168653_670050353173891_6018018907824097742_o.jpgUdruga Carpe Diem nastavlja s organiziranjem besplatnih radionica koje vode EVS volonteri udruge.

Otvorene su prijave za tečaj španjolskog i francuskog jezika te radionica kritičkog razmišljanja kroz kreativnost Youth Paper.

Više...

altU utorak 13. prosinca 2016. s početkom u 20:15 u Centru za mlade Grabrik održat će se još jedno izdanje Traveller's Cafea, a ovoga puta tema je "Putovati vlakom".

Više...

altU utorak 15. studenog s početkom u 20:15 sati u Centru za mlade Grabrik bit će održana interkulturalna večer na kojoj će biti predstavljene zemlje iz kojih dolaze EVS volonteri udruge Carpe Diem, odnosno Španjolska i Francuska.

Više...