Dobro došli!emailinstagramfbb

 

digitalna fotografijaOtvorene su prijave za besplatnu radionicu digitalne fotografije koju organizira udruga Carpe Diem.

Više...

festival volonterizmaFestival volonterizma je jednodnevno događanje koje ima za cilj povećati vidljivost volonterskog rada, promovirati i poticati volonterski rad u Karlovcu kao i pojačati svijest građana o dobrobiti volontiranja za cijelu lokalnu zajednicu te o potrebi vrednovanja volonterskog rada.

Više...

CZM-imas ideju

Centar za mlade Grabrik je mjesto informiranja, kulture i obrazovanja mladih te razvoja civilnog društva. U Centru za mlade organiziramo brojna događanja poput izložbi, radionica, predavanja, okruglih stolova, projekcija, sastanaka i slično.

Više...

plesU utorak, 26. srpnja 2016. godine sa početkom u 20:00 sati u Centru za mlade Grabrik održati će se 3. po redu radionica plesa kizombe i bachate!

Više...

slika1 2Grad Karlovac, 24. rujna 2016. godine, na lokaciji Šetalište dr. Franje Tuđmana, organizira 8. Sajam udruga Karlovac u partnerstvu s udrugom Carpe Diem.

Više...

Grafika - WordpressOtvorene su prijave za besplatnu radionicu WordPressa koju organizira udruga Carpe Diem.

Više...

travellers cafeU utorak, 28. travnja 2016. godine sa početkom u 20:30 sati u Centru za mlade Grabrik održati će se drugo izdanje Traveller's Cafe-a, a ovoga puta tema razgovora bit će "Živjeti u inozemstvu".

Više...

Grafike - Adobe InDesignOtvorene su prijave na radionicu Adobe InDesign, a prijaviti se mogu mlade osobe od 15-30 godine. Radionice će se održati u Centru za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

Poster italian lessonUdruga Carpe Diem nastavlja s nizom besplatnih radionica u sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik"!

Više...

02 1Izložba polaznika Tečaja crtanja i slikanja otvara se u petak 10. lipnja 2016. u Centru za mlade u Grabriku s početkom u 19 sati.

Više...