Dobro došli!emailinstagramfbb

 

Grafika - Microsoft Excel napredna razinaOtvorene su prijave za radionicu naprednog Microsoft Excela. Radionica, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

czmRadionica "Pisanje prijedloga projekta" održati će se u ponedjeljak, 27. ožujka 2017. u prostorijama Centra za mlade Grabrik.

Više...

Marta DzajaU srijedu 15. ožujka 2017. s početkom u 11 sati u Centru za mlade Grabrik bit će otvorena izložba fotografija ''Lica mobilnosti''.

Više...

Grafika_-_Video_montaza.pngOtvorene su prijave za besplatnu radionicu video montaže. Radionica, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

Grafika_-_Uvod_u_programiranje.png

Grafika_-_Web_programiranje_posluzitelja.pngOtvorene su prijave za besplatne radionice Uvod u programiranje i Web programiranje poslužitelja. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

Grafika_-_Microsoft_Word.pngGrafika_-_Microsoft_Excel_pocetna_razina.pngOtvorene su prijave za besplatne radionice Microsoft Worda i Microsoft Excela. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) – subotom i nedjeljom, od 11. do 18. ožujka 2017.

Više...

WORKING manjiU utorak 21. veljače 2017. s početkom u 20:15 u Centru za mlade Grabrik održat će se još jedno izdanje Traveller's Cafea.

Više...

Youth paperVolonter udruge Carpe Diem iz Francuske Théo ponovno organizira radionicu Youth Paper - vijesti u slikama. Théo će za polaznike pripremiti aktualne vijesti te će zadatak polaznika biti napraviti crteže potaknuti tim vijestima. Od nastalih crteža Théo će oblikovati novine koje će biti dostupne online.

Više...

Grafika_-_HTML_CSS.png

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu izrade web stranica - HTML/CSS. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) - srijedom, subotom i nedjeljom.

Više...

20150925_190816.jpgU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem planira organizirati 10 samostalnih izložbi mladih autora u prostoru Centra za mlade Grabrik.

Više...