Dobro došli!emailinstagramfbb

 

Grafika_-_HTML_CSS.png

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu izrade web stranica - HTML/CSS. Radionice, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13) - srijedom, subotom i nedjeljom.

Više...

20150925_190816.jpgU sklopu projekta "Klub mladih - Centar za mlade Grabrik", udruga Carpe Diem planira organizirati 10 samostalnih izložbi mladih autora u prostoru Centra za mlade Grabrik.

Više...

15168653_670050353173891_6018018907824097742_o.jpgUdruga Carpe Diem nastavlja s organiziranjem besplatnih radionica koje vode EVS volonteri udruge.

Otvorene su prijave za tečaj španjolskog i francuskog jezika te radionica kritičkog razmišljanja kroz kreativnost Youth Paper.

Više...

altU utorak 13. prosinca 2016. s početkom u 20:15 u Centru za mlade Grabrik održat će se još jedno izdanje Traveller's Cafea, a ovoga puta tema je "Putovati vlakom".

Više...

altU utorak 15. studenog s početkom u 20:15 sati u Centru za mlade Grabrik bit će održana interkulturalna večer na kojoj će biti predstavljene zemlje iz kojih dolaze EVS volonteri udruge Carpe Diem, odnosno Španjolska i Francuska.

Više...

altUdruga Carpe Diem nastavlja s organiziranjem besplatnih radionica koje vode EVS volonteri udruge.

Više...

 

VolonterkaUdruga Carpe Diem u sklopu projekta Lokalni volonterski centar „VolonterKA“ organizira Pomoć u učenju za učenike osnovnih škola u školskoj godini 2016./2017.

Više...

digitalna fotografijaOtvorene su prijave za besplatnu radionicu digitalne fotografije koju organizira udruga Carpe Diem.

Više...

festival volonterizmaFestival volonterizma je jednodnevno događanje koje ima za cilj povećati vidljivost volonterskog rada, promovirati i poticati volonterski rad u Karlovcu kao i pojačati svijest građana o dobrobiti volontiranja za cijelu lokalnu zajednicu te o potrebi vrednovanja volonterskog rada.

Više...

CZM-imas ideju

Centar za mlade Grabrik je mjesto informiranja, kulture i obrazovanja mladih te razvoja civilnog društva. U Centru za mlade organiziramo brojna događanja poput izložbi, radionica, predavanja, okruglih stolova, projekcija, sastanaka i slično.

Više...