Dobro došli!emailinstagramfbb

 

DSC 0092U organizaciji Lokalnog volonterskog centra VolonterKA, kojeg vodi udruga Carpe Diem, održan je 5. po redu Festival volonterizma.

Više...

altU ponedjeljak 25. rujna 2017. s početkom u 19:00 u Centru za mlade Grabrik održat će se događanje na kojem će biti otvorena izložba ''Youth Paper'' i prikazani kratki filmovi koje su tijekom svojeg boravka u Karlovcu snimali strani volonteri udruge Carpe Diem.

Više...

altOtvorene su prijave za besplatnu radionicu Web programiranje klijentskih aplikacija. Radionica, u organizaciji udruge Carpe Diem, održavat će se u prostoru Centra za mlade Grabrik (Maksimilijana Vrhovca 13).

Više...

altUdruga Carpe Diem u suradnji sa Savjetom mladih grada Karlovca nastavlja s edukacijama za razvoj poduzetništva i kompetencija za bolji položaj na tržištu rada. Sljedeća na redu je edukacija razvoja poslovnog modela (društveno) poduzetničkog pothvata koju vodi Teo Petričević, stručnjak za društveno poduzetništvo i inovacije i direktor ACT Grupe iz Čakovca.

Više...

slika1 2Grad Karlovac u partnerstvu s udrugom Carpe Diem, 30. rujna 2017. godine na Šetalištu dr. Franje Tuđmana organizira 9. Sajam udruga Karlovac.

Više...

17311177 1223104627738436 7512690248194895237 oVolonter udruge Carpe Diem iz Francuske Théo ponovno organizira radionicu Youth Paper – vijesti u slikama.

Radionica će se održati u utorak 13. lipnja od 17.30 do 19.00 sati u Centru za mlade Grabrik i otvorena je za sve zainteresirane.


Ako si kreativan i voliš promišljati o aktualnim temama, onda je ovo radionica za tebe. Ne moraš se brinuti ako misliš da ne znaš crtati, jedino moraš voljeti crtati. Na radionici polaznici crtaju 2 crteža – prvi je vezan uz neku aktualnu temu koju polaznici sami biraju, a drugi crtež polaznici crtaju na zajedničku temu. Théo će od nastalih crteža napraviti novine koje će biti dostupne online, ali i u printanom obliku.

Kako su izgledale prošle Youth Paper radionice možeš pogledati na Facebook stranici.

Prijaviti se možeš ovdje, a prijave su otvorene do 12. lipnja.

Theo organizira radionicu u sklopu projekta "Be Creative to Open Your Mind" koji financira Europska komisija kroz program Erasmus+.

13393925_590558841123043_5934080464931112484_n.pngUdruga Carpe Diem u suradnji sa Savjetom mladih grada Karlovca započinje s edukacijama za razvoj poduzetništva i kompetencija za bolji položaj na tržištu rada. Prvo na redu je predavanje Tea Petričevića o društvenom poduzetništvu.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 12. lipnja u 17 sati u Centru za mlade Grabrik.

Više...

movies.jpgTijekom svibnja i lipnja u Centru za mlade Grabrik u sklopu Filmskih večeri bit će prikazana 2 francuska i 2 španjolska filma.

Više...

Photography_workshop.28.jpgImaš li fotoaparat, ali ga ne znaš koristiti? Želiš li da tvoja fotografija bude dio izložbe? Ili jednostavno voliš fotografirati, pa čak i samo mobitelom? Ako si na neka od ovih pitanja odgovorio pozitivno, uključi se u novu aktivnosti EVS volontera udruge Carpe Diem Théa Milleta-Ursina.

Više...

radionicasmg.jpgKarlovačka županija u partnerstvu sa Savjetom mladih Karlovačke županije i udrugom Carpe Diem provodi projekt „Program za mlade Karlovačke županije“ kojemu je cilj poboljšati uvjete života mladih na području Karlovačke županije kroz dijalog između donositelja odluka koji će doprinijeti izradi Programa za mlade Karlovačke županije.

Više...